Usein kysytyt kysymykset

Ennen kuin lähetät kysymyksen, niin katso myös usein kysytyt  kysymykset.

Verkkokaupan toimitusajat

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta, jonka jälkeen tuote lähtee toimitukseen. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty.

Verkkokaupan maksutavat

Maksunvalvoja verkkokaupassamme on Checkout.fi. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Toimitustiedot

Toimitukset hoidetaan Postin rahtipalvelulla. SK-laitepalvelut Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy SK-laitepalvelut Oy vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta SK-laitapalvelut Oy verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Haluaisin lisätietoja rahoituksesta

Tarjoamme myös kylmälaitteet rahoituksella. Rahoituksella saat kylmätarvikkeet  vaivattomasti ja nopeasti. Rahoituksemme on turvallinen. Korko on kiinteä, joten kuukausierät on helppo budjetoida. Lähetä viesti, niin lasketaan sinulla sopiva maksutapa sopivissa maksuerissä.

Asennus ja huolto

Vain kunnossa olevat kylmälaitteet ovat tehokkaita, taloudellisia ja turvallisia – laillisesta puhumattakaan. Huollamme ja korjaamme kaikki kylmälaitteet merkistä,iästä tai koosta riippumatta.

Suunnittelu ja konseptointi

Tarjoamme suunnittelu ja konseptointi palveluita vuosien kokemuksella. Kerro alkavasta projektista, niin katsotaan juuri sinulle sopivat kylmälaitteet valikoimastamme.

Lähetä meille viesti